Showroom elke zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur, of 's avonds op afspraak!
IMG-LOGO

Projecten

Projecten

Badkamer Tilburg

Op dit project hebben wij onze serie "Tribeca mogen verwerken"

Portugese tegels verwerkt in Goirle

Onze nieuwe collectie Portugese tegels verwerkt in Goirle.

Badkamer betegeld in Goirle

De mooie tegels onder de serie naam "Bits And Pieces" hebben wij mogen verwerken in de badkamer en toilet in Goirle.

Tegelwerk in Riel

Een gerectificeerde 30x60cm wit mat tegel, in combinatie met de shadestone grey 60x60cm

Flagstones

Flagstones Een prachtig product om bijvoorbeeld een mediterrane of Ibiza style te creƫren. Het plaatsen van flagstones is een hele klus, het vraagt een hoop geduld en creativiteit. Maar dan mag het resultaat er ook zijn! We hebben hier gekozen om de flagstones in de dikbedlijm te leggen, omdat de flagstones per stuk van dikte verschillen. Zo krijgen we een mooie vlakke flagstonevloer. Zie hier het resultaat.

Houtlook tegels

Houtlook tegels De trend van nu! Het warme gevoel van hout, en toch de gemakken van een tegelvloer. Te bestellen in vele kleuren en formaten. Hier een greep uit gemaakte projecten.

Woonboerderij Riel

In 2017 kregen wij de opdracht om deze prachtige boerderij te voorzien van tegelwerk. Een mooie Travatin 60x90cm in de woonkamer en keuken. Ook werden beide badkamers netjes betegeld.

De Passage Roosendaal

Winkelcentrum de Passage is gelegen in het hart van de binnenstad tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt. Na een grondige revitalisering ademt het complete winkelcentrum een Venetiaanse sfeer uit. Helaas was er tijdens de revitalisering geen rekening gehouden met de prachtige vloer. Hoogwerkers reden over de vloer, wat ervoor zorgde dat zeker 40% van de vloer beschadigd raakte en vervangen moest worden. In samenwerking met bouwbedrijf Sprangers hebben we hier voor een passende oplossing gezorgd. Door middel van een rijdend afgeschermd stofhok konden wij onze werkzaamheden uitvoeren, zonder dat het winkelend publiek hier last van ondervond.